This is the Time. This is the Record of the Time

smba-newsletter-138.pdf (512 Kb)

13 september - 9 november 2014

Opening: zaterdag 13 september, 17:00 - 19:30 uur

Met: Kristina Benjocki, Sebastián Díaz Morales, Peter Fengler, Priscila Fernandes, Daniele Genadry, Walid Sadek, Rayyane Tabet, Esmé Valk, Cynthia Zaven.

Stedelijk Museum Bureau Amsterdam presenteert This is the Time. This is the Record of the Time, een samenwerkingsproject met de American University of Beirut (AUB) Art Gallery in Libanon, ontwikkeld door gastcuratoren Angela Harutyunyan en Nat Muller. De tentoonstelling toont nieuw werk van negen in Nederland en Libanon gevestigde kunstenaars. This is the Time. This is the Record of the Time is de tweede van vier presentaties in SMBA in de reeks van het Global Collaborations-programma van het Stedelijk Museum.

De tentoonstelling reist in maart 2015 door naar AUB Art Gallery in Beiroet.
lees verder..


Museum N8 met performance-lecture Peter Fengler
in de toekomst - 01/11/2014

Zaterdag 1 november, 2014

Tijd: 19:00 – 2:00 uur
Locatie: SMBA

MuseumN8 in Amsterdam met om 20:00 uur de performance-lecture PAPERWORK door Peter Fengler en rondleidingen tot diep in de nacht in SMBA.

Kunstenaar Peter Fengler presenteert een performance-lezing waarin hij verschillende publicaties en geluidsdragers bespeelt, vertaalt, en afdraait met diverse apparatuur en stem. Een krant wordt een vinylplaat maar blijft ook een krant en een sculpturaal object. Het geheel levert een melange aan geluiden op waarin het medium en de boodschap in elkaar smelten.

Artist talks
1 maand geleden - 14/09/2014

This is the Time. This is the Record of the Time.

Met Daniele Genadry en Cynthia Zaven, en een gesprek tussen Walid Sadek en Rico Franses.

Wanneer: 14 September, 14.00
Waar: SMBA, Rozenstraat 59, Amsterdam


Taal: Engels
Vrije toegang, aanmelden kan door te mailen naar mail@smba.nl

Lees verder..

Nieuws Archief